ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Grecian Living: Γεύση και απόλαυση χωρίς γλουτένη

Αποστολή της εταιρείας είναι η παραγωγή και διανομή καινοτομικών τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας τα οποία δεν περιέχουν γλουτένη, ζάχαρη, συντηρητικά και trans λιπαρά.

Grecian Living: Γεύση και απόλαυση χωρίς γλουτένη

Η Grecian Living είναι μια νέα ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγιεινής διατροφής.

Η φιλοσοφία της Grecian Living για την υγιεινή διατροφή βασίζεται στην αξιοποίηση ελληνικών παραδοσιακών συνταγών, σε συνδυασμό με την εφαρμογή εξειδικευμένων, σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων για την παραγωγή γευστικών καινοτομικών προιόντων διατροφής.

Η Grecian Living προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων (ψωμί, κριτσίνια, cookies, ζυμαρικά, δημητριακά, μείγμα για πανάρισμα και pizza) και για αυτό μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του διαιτολογίου: για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα, το σνακ και το δείπνο.

Με αυτό τον τρόπο τα προιόντα της Grecian Living ικανοποιούν τόσο τους καταναλωτές που πάσχουν από κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη), σακχαρώδη διαβήτη, όσο και εκείνους που ακολουθούν υγιεινό τρόπο διατροφής ή χρειάζονται πρόσληψη περισσότερης ενέργειας, όπως π.χ οι αθλητές.

Τα προϊόντα της Grecian Living είναι διαθέσιμα στα super market Σκλαβενίτης, ΜyΜarket, Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα και τα σημεία πώλησης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ