ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημερίδα για τις Σπάνιες Παθήσεις υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), στην προσπάθεια της να βοηθήσει τα μέγιστα στην ενημέρωση αναφορικά με τις σπάνιες παθήσεις, διοργανώνει Ημερίδα υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.

Ημερίδα για τις Σπάνιες Παθήσεις υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών

Το θέμα της είναι: «Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09:30πμ στο Ξενοδοχείο Divani Caravel – Αίθουσα Athens View.

Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι από το Υπουργείο Εργασίας, από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής της Υγείας, καθώς και από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου. Θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι συλλόγων-μελών της Π.Ε.Σ.ΠΑ., φορέων στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και ασθενείς με σπάνια νοσήματα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες με το κοινό.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, και αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Π.Ε.Σ.ΠΑ. για την ενημέρωση των επιστημόνων υγείας, αλλά και των ασθενών για τις ιδιαιτερότητες των παθήσεων αυτών.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ: 210-7660989, fax: 210-7660991
email: gr-pespa@otenet.gr, website: www.pespa.gr