ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι καθαρίστριες κρέμασαν τις ποδιές τους στην Αριστοτέλους, ο Πολάκης με τηλεβόα (φωτο)

Μια ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι καθαρίστριες κρέμασαν τις ποδιές τους στην Αριστοτέλους, ο Πολάκης με τηλεβόα (φωτο)

Κρέμασαν τις ποδιές και σέρβιραν... φασολάδα έξω από το υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες του ΨΝΑ Δρομοκαϊτειου, του Αγίου Σάββα, καθώς του «ΕΛΠΙΣ», που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες απολύσεις τους.

Κι ενώ το Συμβούλιο Επικρατείας αποφάσισε την οριστική έξοδο των εργολάβων από τα νοσοκομεία και το υπουργείο πανηγυρίζει επειδή ανοίγει ο δρόμος για νέες... ατομικές συμβάσεις (όχι μόνιμες προσλήψεις), κανείς δεν εγγυάται ότι οι συγκεκριμένες καθαρίστριες δεν θα απολυθούν.

Από τη σημερινή κινητοποίηση δεν έλειψε το... σόου, αφού την ώρα που συγκεντρώνονταν οι διαδηλωτές κατέφθασε στο υπουργείο με τη μοτοσικλέτα του ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, ο οποίος πήρε αμέσως τη ντουντούκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους συγκεντρωμένους όσα αποφάσισε το ανώτατο δικαστήριο ενώ αμέσως μετά αποφάσισε να δεχτεί μιρκή αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών.

Ο, δε πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος επιχειρούσε μάταια να πάρει τον τηλεβόα από τον υπουργό και τον κάλεσε να μείνει στο πεζοδρόμιο για να ακούσει τον αντίλογο.

Δείτε τις φωτογραφίες.