ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρουσφετολογικές προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής καταγγέλλει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., με σχετική ανακοίνωση, καταγγέλλει ρουσφετολογικές προεκλογικές προσλήψεις οκτώ ατόμων με Σύμβαση Έργου, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.

Ρουσφετολογικές προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής καταγγέλλει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., κ. Μιχάλης Γιαννακός και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κ. Χρήστος Παπαναστάσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής εξέδωσε προκήρυξη 31/5/2019 μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, για την πρόσληψη 8 επαγγελματιών πρόνοιας με Σύμβαση μίσθωσης έργου εκτός ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών αποϊδρυματοποίησης των Προνοιακών Μονάδων της Αττικής.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 1/6/2019 έως 10/6/2019 ημέρα που θα ανακοινωθούν οι πρόωρες εκλογές. Οι προσλήψεις των ‘’κολλητών’’ της κυβέρνησης θα γίνουν εντός προεκλογικής περιόδου που απαγορεύεται. Η Αν. Υπουργός Εργασίας κα Φωτίου άφησε επί των ημερών της το προσωπικό των Προνοιακών Μονάδων να μειωθεί από 4000 σε 2600 (πριν τα Μνημόνια 5500) εγκατέλειψε την αποϊδρυματοποίηση που αφέθηκε στις ΜΚΟ, οι λίστες αναμονής για περίθαλψη ξεπερνάνε τον ένα χρόνο, άφησε χωρίς Οργανισμούς τις Μονάδες, ‘’ξύπνησε’’ προεκλογικά και αποφάσισε να κάνει προσλήψεις κατά την προεκλογική περίοδο για τα ‘’ψηφαλάκια’’. Εύγε».

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΕΔΗΝ: Άδικες απολύσεις στο Νοσ. Ιωαννίνων από λάθη του ΟΑΕΔ

Πάλι στο δρόμο οι υγειονομικοί για συντάξεις και βαρέα - ανθυγιεινά