ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο Activia® mix & go από την Danone

Νέο Activia® mix & go από την Danone

Το Activia® mix&go είναι μία νέα υγιεινή και γευστική πρόταση από τη Danone, ιδανική να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το snack που αναζητάτε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Συνδυάζει την απαλή βελούδινη γεύση του Activia®, με ένα τραγανό και εκλεκτό συνδυασμό δημητριακών και σπόρων. Με το Activia® mix&go έχεις έναν ακόμα πολύ καλό λόγο να μην ανησυχείτε για την προετοιμασία των snack της ημέρας χωρίς να σκέφτεστε τις περιττές θερμίδες.

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να απολαύσετε ένα υγιεινό και δροσιστικό snack on the go, ιδίως τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Με την άφιξη του καλοκαιριού, η αναζήτηση για ολοένα και περισσότερο γευστικά και ταυτόχρονα ελαφριά snacks είναι μεγαλύτερη. Ο οργανισμός μας χρειάζεται μία χορταστική και παράλληλα γευστική πρόταση, που θα είναι ικανή να δημιουργήσει την αίσθηση του κορεσμού απαλλάσσοντάς μας από τα άσκοπα τσιμπολογήματα μέσα στην ημέρα.

Με το νέο Activia® mix&go δεν υπάρχουν περιορισμοί. Προσθέστε, ανακατέψτε και απολαύστε! Χάρη στην πρωτοποριακή του συσκευασία με το κουταλάκι να βρίσκεται ενσωματωμένο στο καπάκι, σίγουρα θα συντροφεύσει όλες τις snacking στιγμές της ημέρας και θα εντάξει με απλό τρόπο τη συνήθεια του healthy snacking στην απαιτητική καθημερινότητά σας.

Οι δύο νέες γεύσεις, Activia® mix&go Μούσλι, με Σπόρους Κολοκύθας & Cranberry και Activia® mix&go Μούσλι, Chia, Quinoa και Αμύγδαλα, περιλαμβάνουν 4 δισεκατομμύρια προβιοτικά στοιχεία Bifidus ActiRegularis® και ασβέστιο, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργεία του πεπτικού συστήματος. Βρες τη δική σου γεύση και απόλαυσέ την όπου και αν είστε.