ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Roche Hellas βραβεύεται για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών της

Με το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Κορυφαίο Βραβείο Ethos Sustainability Award 2015 για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών που υλοποιεί η εταιρεία διαθέτοντας δωρεάν φάρμακα αξίας 2 εκατ. ευρώ, τιμήθηκε η φαρμακευτική Roche Hellas, στο πλαίσιο του 9oυ Ethos Sustainability Forum & Awards.

Η Roche Hellas βραβεύεται για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών της

«Η διόγκωση του φαινομένου της ανεργίας, σε συνδυασμό με τους μειωμένους διαθέσιμους πόρους, έχει στερήσει την ασφαλιστική κάλυψη σε πολλούς συνανθρώπους μας, δυσχεραίνοντας ή αποκλείοντας την πρόσβασή τους στο σύστημα υγείας.

Η Roche Hellas αναγνωρίζοντας τη δεινή τους θέση έχει αναλάβει – στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της – την ανακούφισή τους μέσω του Προγράμματος Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών», ανέφερε η κυρία Φανή Πετρίδη, Sustainability & Patient Organizations Executive της Roche Hellas, προσθέτοντας πως «οι προκλήσεις στον χώρο της υγείας είναι πολλές και η Roche Hellas επιθυμεί να συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση σύγχρονων υπηρεσιών, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης, ποιοτικής και οικονομικά βιώσιμης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας».

Η βράβευση της Roche Hellas έγινε στις 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο του 9oυ Ethos Sustainability Forum & Awards 2015, με τίτλο «Ο Πυρήνας τη Εταιρικής Ανάπτυξης του 21ου αιώνα». Η Εταιρεία, λαμβάνει για δεύτερη φορά βραβείο για το «Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών» μέσα στα δύο χρόνια που υλοποιείται το πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη:

Roche: Εξαγορά της CAPP Medical με στόχο την γονιδιακή έρευνα

«For Her»: Καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο της γυναίκας από τη Roche Hellas

Roche Hellas: Τιμητικό βραβείο για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ανασφάλιστων Ασθενών

HPV: Μελέτη δείχνει την ανωτερότητα της εξέτασης cobas της Roche

Παπ-τεστ και προφυλακτικό: Ασπίδες στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Ο συνδυασμός τεστ HPV και τεστ Παπ η καλύτερη επιλογή

HPV: Μελέτη δείχνει την ανωτερότητα της εξέτασης cobas της Roche