ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΙΑΣΩ General: Προσφορά εξαγοράς από την Hellenic Healthcare

Προσφορά από την Hellenic Healthcare, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στο Λουξεμβούργο, για την πώληση του ποσοστού (97,2%) των μετοχών που κατέχει η Ιασώ στην θυγατρική της εταιρεία ΙΑΣΩ General, έλαβε η διοίκηση του ομίλου.

ΙΑΣΩ General: Προσφορά εξαγοράς από την Hellenic Healthcare

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Hellenic Healthcare ελέγχεται από το ίδιο fund που αγόρασε πρόσφατα το Metropolitan, το CVC Capital Partners και στην οποία εταιρεία, όπως ακούγεται, μετέχουν και δύο παλιοί μέτοχοι του Metropolitan.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με τον Πιθανό Αγοραστή.

Οι συζητήσεις και διαπργματεύσεις, θα κινηθούν επί τη βάσει της προσφοράς, η οποία τελεί υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης και των αποτελεσμάτων του νομικού και οικονομικού ελέγχου του ΙΑΣΩ General από τον Πιθανό Αγοραστή, της συμφωνίας μεταξύ της Εταιρείας και του Πιθανού Αγοραστή στο κείμενο της σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών και άλλες συνήθεις αιρέσεις.

Η θυγατρική του Ιασώ Ιασώ General, βρίσκεται στην οδό Μεσογείων, διαθέτει 239 κλίνες και σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα είναι και η ανταγωνιστική τιμολογιακή της πολιτική, σε σχέση με άλλες ιδιωτικές Κλινικές.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΕΙΚ: Ναι στην απόφαση Πολάκη για το clawback - Ζητά αύξηση προϋπολογισμού από ΕΟΠΥΥ