ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαια

Κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαια
Σε κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαιας έχουν προχωρήσει οι γιατροί του νοσοκομείου, αντιδρώντας στην απόφασή του να μετακινήσει γιατρούς και προσωπικό στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα προκειμένου να στελεχώσουν την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου

Σε κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαιας έχουν προχωρήσει οι γιατροί του νοσοκομείου, αντιδρώντας στην απόφασή του να μετακινήσει γιατρούς και προσωπικό στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα προκειμένου να στελεχώσουν την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

 

Το υπουργείο Υγείας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου αποφάσισαν να μετακινηθούν γιατροί και νοσηλευτές στο κλειστό νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα προκειμένου να λειτουργήσει η Παθολογική Κλινική του συγκεκριμένου νοσοκομείου το ο οποίο έχει ήδη συγχωνευθεί με το Νοσοκομείο της Νίκαιας.


Επιπλέον, δόθηκε εντολή αν συμβεί κάτι έκτακτο σε ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής, π.χ. καρδιολογικό πρόβλημα να καλύπτει ο εφημερεύων καρδιολόγος από το Νοσοκομείο της Νίκαιας.


Επίσης καλούνται οι διευθυντές των Παθολογικών Κλινικών της Νίκαιας να διαλέξουν 5 ειδικευόμενους για να μετακινηθούν στην Παθολογική Κλινική του Αγ. Βαρβάρα.


Οι γιατροί έχουν ήδη προσφύγει στον Εισαγγελέα.