ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαια

Σε κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Νοσοκομείου τηςΝίκαιας έχουν προχωρήσει οι γιατροί του νοσοκομείου, αντιδρώντας στην απόφασήτου να μετακινήσει γιατρούς και προσωπικό στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάραπροκειμένου να στελεχώσουν την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου
Κατάληψη στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαια

Σε κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Νοσοκομείου τηςΝίκαιας έχουν προχωρήσει οι γιατροί του νοσοκομείου, αντιδρώντας στην απόφασήτου να μετακινήσει γιατρούς και προσωπικό στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάραπροκειμένου να στελεχώσουν την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Το υπουργείο Υγείας και ο Διοικητής του Νοσοκομείουαποφάσισαν να μετακινηθούν γιατροί και νοσηλευτές στο κλειστό νοσοκομείο ΑγίαΒαρβάρα προκειμένου να λειτουργήσει η Παθολογική Κλινική του συγκεκριμένουνοσοκομείου το ο οποίο έχει ήδη συγχωνευθεί με το Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Επιπλέον,δόθηκε εντολή αν συμβεί κάτι έκτακτο σε ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής, π.χ.καρδιολογικό πρόβλημα να καλύπτει ο εφημερεύων καρδιολόγος από το Νοσοκομείο τηςΝίκαιας.

Επίσης καλούνται οι διευθυντές των ΠαθολογικώνΚλινικών της Νίκαιας να διαλέξουν 5 ειδικευόμενους για να μετακινηθούν στηνΠαθολογική Κλινική του Αγ. Βαρβάρα.

Οι γιατροί έχουν ήδη προσφύγει στον Εισαγγελέα.