ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Α. Γεωργιάδης: Οι τροϊκανοί δεν είναι τέρατα

Από το 28% των ανέργων και τους χιλιάδες ανασφάλιστους ο υπουργός Υγείας ζητά να καταλάβουν ότι και αυτοί έχουν αγωνίες, «να μη χάσουν τα λεφτά τους».
Α. Γεωργιάδης: Οι τροϊκανοί δεν είναι τέρατα

Από το 28% των ανέργων και τους χιλιάδες ανασφάλιστους ο υπουργός Υγείας ζητά να καταλάβουν ότι και αυτοί έχουν αγωνίες, «να μη χάσουν τα λεφτά τους».


Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έχει φροντίσει, είτε με δηλώσεις τους είτε με τις πράξεις του στο υπουργείο Υγείας, να εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας ότι είναι ο μνημονιακότερος των υπουργών.


Προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει ότι για τις μεταρρυθμίσεις –υποβάθμισης για πολλούς- στη δημόσια υγεία «δεν φταίει η τρόικα», αλλά είναι «αυτονόητα» μέτρα που θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί εδώ και καιρό από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Επειδή φαίνεται όμως πως ο κόσμος δεν συμμερίζεται τις απόψεις του και οι αρνητικές και καταδικαστικές γνώμες της πολιτικής της δικής του και των τροϊκανών αποτελούν την τεράστια πλειοψηφία, αποφάσισε να λύσει την «παρεξήγηση».


Ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», δηλώνει ότι «έχει γίνει μια παρεξήγηση. Δεν είναι τέρατα οι της τρόικας». Αυτοί δηλαδή που επέβαλαν αιματηρές μειώσεις στο εισόδημα των περισσότερων Ελλήνων, που ζήτησαν να σαρωθούν τα εργασιακά δικαιώματα που είχαν απομείνει, οι παροχές κοινωνικής πρόνοιας, οι δημόσιες παροχές υγείας να γίνουν στοιχειώδεις.


Από το 28% των ανέργων, τους χιλιάδες ανασφάλιστους και τους συμπολίτες μας που ζουν στο όριο της φτώχειας, ο κ. Γεωργιάδης ζητά να δουν το «ανθρώπινο» πρόσωπο της τρόικας, να καταλάβουν ότι και αυτοί έχουν «αγωνίες», «να μη χάσουν τα λεφτά τους».


Η εξύμνηση των δανειστών συνεχίζεται από τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος επαναλαμβάνει ότι «το μνημόνιο είναι το πιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο κείμενο. Μακάρι να το είχαμε κάνει μόνοι μας». Κατά τον υπουργό Υγείας, μάλιστα, θα πρέπει να ευγνωμονούμε την τρόικα, καθώς «μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα, ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν».


Η «παρεξήγηση» που θα πρέπει να λύσει ο κ. Γεωργιάδης είναι, γιατί αφού όλα είναι σωστά και δίκαια καμωμένα, ο μέσος όρος ζωής των Ελλήνων έχει μειωθεί κατά τρία χρόνια, αντί να επαινεί σε κάθε ευκαιρία τους δανειστές ή καλύτερα τους «συνεργάτες» του, κατά τα λεγόμενά του.


Πηγή : Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:
Ηχηρή καταδίκη της πολιτικής υγείας του Α. Γεωργιάδη

Αξιοπρέπεια και ανθρωπιά για τους ανασφάλιστους καρκινοπαθείς

Άδωνις: Προεκλογικά «τερτίπια» οι κινητοποιήσεις στα νησιά

Μήνυμα Παπούλια: Προεδρική προτροπή στον Άδωνι

Ελλάδα όπως... Ιράκ