ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Φρίκη για το 5ευρο και το θράσος Άδωνι

Η επιβολή του εισιτηρίου που θα πρέπει να πληρώνουν οι ασθενείς, είναι το νέο φρικιαστικό επεισόδιο στο έργο διάλυσης της δημόσιας υγείας
ΣΥΡΙΖΑ: Φρίκη για το 5ευρο και το θράσος Άδωνι

Η επιβολή του εισιτηρίου που θα πρέπει ναπληρώνουν οι ασθενείς, είναι το νέο φρικιαστικό επεισόδιο στο έργο διάλυσης τηςδημόσιας υγείας επί ημερών Γεωργιάδη και κυβέρνησης Σαμαρά τονίζει σεανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόφασή του υπουργού Υγείας να επιβάλει εισιτήριο πέντε ευρώ σε όσους ασθενείς επισκέπτονται τα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ.

Μάλιστα κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη για θράσοςγια το γεγονός ότι αποκάλεσε «ευτελές» το ποσό των πέντε ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης κατέδειξε για μια ακόμη φορά την αναλγησία τηςκυβέρνησης απέναντι στις ανάγκες των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει λέγοντας ότι “ο υπουργόςΥγείας δεν προσφέρει κοινωνικό έργο προς τους ανασφάλιστους, όπως υποκριτικάυποστηρίζει, αλλά στερεί από χιλιάδες πολίτες τη δυνατότητα στοιχειώδουςιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στην τραγικήανθρωπιστική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία”.

«Τα σχέδια τους θα μείνουν στα χαρτιά. Έναπλατύ μέτωπο υπεράσπισης της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού κράτους θασταθεί εμπόδιο στη διάλυση και την καταστροφή που οραματίζονται» καταλήγει ηανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης

Ταρίφα 5 ευρώ για την επίσκεψη στο ΠΕΔΥ

ΙΣΑ: Χάος στην Υγεία, χαράτσια και ανθρωποκτόνες πολιτικές

Αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στο ΠΕΔΥ

Διαφωνεί μέχρι και ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ για το 5ευρο!