ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Νέα ασφαλιστική ενημερότητα στο Ερρίκος Ντυνάν με φόντο τις καθυστερήσεις στα δεδουλευμένα

Ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου δίνει το υπουργείο Υγείας στο Ερρίκος Ντυνάν, και ήδη η διάταξη ψηφίσθηκε και κοινοποιήθηκε σε ΦΕΚ.

Νέα ασφαλιστική ενημερότητα στο Ερρίκος Ντυνάν με φόντο τις καθυστερήσεις στα δεδουλευμένα

Με αυτόν τον τρόπο, το νοσηλευτήριο μπορεί να συνεχίσει την δράση του. Βεβαίως το Ερρίκος Ντυνάν, έχει ήδη εισέλθει σε μία νέα φάση καθώς έχει τοποθετηθεί προσωρινή διοίκηση για περίπου ένα και πλέον χρόνο από τον όμιλο του Υγεία, προκειμένου να εξυγιάνει και να αναπτύξει το νοσοκομείο. Η διάταξη αναφέρει πως χορηγείται «στο κοινωφελές ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι 30.9.2014 χωρίς παρακράτηση, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων».

Εν τω μεταξύ, επανέρχεται στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο υπό τον πρέσβυ Διονύσιο Κοδέλλα, καθώς εκδόθηκε η απόφαση του Ειρηνοδικείου, ύστερα από την έφεση του πρώην Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Η απόφαση κοινοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Ερυθρό Σταυρό και την Τρίτη 1η Ιουλίου αναμένεται η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ., θα ακολουθήσει και αλλαγή στη διοίκηση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, καθώς αυτοδίκαια ο πρόεδρος του ΕΕΣ αναλαμβάνει και πρόεδρος του κοινωφελούς ιδρύματος και του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.
Με τη νεώτερη απόφαση του Ειρηνοδικείου, το Διοικητικό Συμβούλιο που επανέρχεται (από τον περασμένο Ιανουάριο) παραμένει το ίδιο, με την εξαίρεση του μαθηματικού Κων. Μπούρα και συγκεκριμένα αποτελείται από τους: πρέσβυ Διονύσιο Κοδέλλα, τ. Διευθυντή του δικτύου της Alpha Bank κ. Ιω. Γαλανόπουλο, δρ. Αντ. Αυγερινό, τις κυρίες Σοφία Στάικου, Ευαγγελία Βελέντζα – Ζουρούδη, Δέσποινα Λασκαρίδου, Αφροδίτη Μπλέτα, Ελένη Καρρέρ – Πλέσσα, Ειρήνη Ταρλαντζή, Αφροδίτη Χατζηγεωργίου και Μαρία Χατζηνάσιου και τους κ.κ. Ι. Κίνια, Δ. Νίκα, Φώτ. Καϊμενάκη, Εμ. Κωττάκη, Ανδρ. Ποταμιάνο, Αχιλ. Κωνσταντινόπουλο, Αθ. Μαρτίνο, Θεόδ. Βάρδα, Γ. Ηλιάδη, Ιω. Θεοδωρόπουλο, Μιχ. Καμπάνη και αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Κων. Σκαλτσά, Παν. Σκαλτσά, Κων. Αλατόπουλο, Γ. Χλαμπουτάκη και Στ. Γεωργούλη.

Διαβάστε ακόμη:

Ντυνάν: Νέα καθυστέρηση στη μισθοδοσία του προσωπικού

Ερρίκος Ντυνάν: αισιοδοξία για την προσωρινή διοίκηση από το ΥΓΕΙΑ & εν αναμονή της θέσης του κ. Βορίδη