ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

«Ο γιατρός που μου ζήτησε φακελάκι ήταν ένας κοινός εκβιαστής» (βιντεο)

Με κοινό εκβιαστή παρομοιάζει τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού που του ζήτησε φακελάκι για να τον χειρουργήσει, ο ασθενής που κατήγγειλε το περιστατικό εκβιασμού και οδήγησε στη σύλληψη του γιατρού.

«Ο γιατρός που μου ζήτησε φακελάκι ήταν ένας κοινός εκβιαστής» (βιντεο)

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας κοινός εκβιαστής και τίποτα άλλο» τόνισε ο συνταξιούχος καρδιοπαθής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο συνταξιούχος διευκρίνισε βέβαια ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνονται γενικεύσεις και να στοχοποιούνται οι γιατροί στο σύνολό τους, καθώς, όπως τόνισε, ο Ευαγγελισμός διαθέτει πολύ καλούς επιστήμονες, που εκτός των άλλων είναι και «υπέροχοι άνθρωποι».

Ο καρδιοπαθής, ανέφερε, ότι πήγε στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα, και ο συγκεκριμένος καρδιοχειρουργός του ζήτησε 1.500 ευρώ για να τον χειρουργήσει. Παρότι ο ίδιος του ξεκαθάρισε ότι με τη σύνταξη που παίρνει, δεν θα μπορέσει να του δώσει αυτό το ποσό, ο γιατρός ήταν ανένδοτος και του απάντησε ότι δεν θα μπορέσει να τον χειρουργήσει, παρά την κατάσταση της υγείας του.

Από την πλευρά του ο καρδιολόγος του Ευαγγελισμού και πλειοψηφών σύμβουλος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Ηλίας Σιώρας χαρακτήρισε κοινωνικό έγκλημα το χρηματισμό των γιατρών.

{youtube}M_w5XVP8mHo{/youtube}

Διαβάστε επίσης

Συγχαρητήρια Βορίδη στον ασθενή που κατήγγειλε τον γιατρό του Ευαγγελισμού που ζήτησε φακελάκι

Πώς «πιάστηκε» ο γιατρός του Ευαγγελισμού, ποιος βουλευτής τον είχε καταγγείλει και τι θα κάνει το υπ. Υγείας