ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου τις επόμενες ημέρες ο αξονικός από το Αγρίνιο

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου αναμένεται να μεταφερθεί το προσεχές διάστημα ο αξονικός τομογράφος ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ η όλη καθυστέρηση οφείλεται καθαρά σε διαδικαστικούς λόγους.

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου τις επόμενες ημέρες ο αξονικός από το Αγρίνιο

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου του υπουργείου Υγείας, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο εν λόγω αξονικός είναι ανενεργός.

Σύμφωνα με διευκρινήσεις του γραφείου τύπου του υπουργείου, «πρέπει να γίνει γνωστό ότι η μεταφορά του νοσοκομείου σε νέο κτήριο πραγματοποιήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο. Στις εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου παραμένει ένας αξονικός τομογράφος ο οποίος αναμένεται, το αμέσως προσεχές διάστημα, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαιώνει ότι ο αξονικός τομογράφος φυλάσσεται και συντηρείται όπως ακριβώς προβλέπεται.

Η αιτία της καθυστέρησης της μεταφοράς του αξονικού οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους και αναμένεται να γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα. Σε ό,τι αφορά, τέλος, την χρήση του κτηρίου σχετίζεται με τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία και θα το χρησιμοποιήσει».

Διαβάστε ακόμη:

Πυρά Σαλμά κατά της διοίκησης νοσοκομείου: Ανενεργός ο τομογράφος στο Αγρίνιο