ΥΓΕΙΑ

Η Abbvie στον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας

Με σύνθημα «Together We Run», τα μέλη της AbbVie Running Team στήριξαν με την προσπάθειά τους το Σύλλογο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής.
Η Abbvie στον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας  της Αθήνας

Η ομάδα δρομέων της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie ξεκίνησε τους αγώνες της για τη φετινή χρονιά, συμμετέχοντας στον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας.

Με σύνθημα «Together We Run», τα μέλη της AbbVie Running Team στήριξαν με την προσπάθειά τους το Σύλλογο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής.

Η ομάδα ήταν μεγάλη και δυνατή! Συνολικά 30 εργαζόμενοι της AbbVie, δημοσιογράφοι, μέλη του Συλλόγου και φίλοι έτρεξαν μαζί την Κυριακή 9 Μαρτίου. Χωρίς να πτοηθούν από τις κακές καιρικές συνθήκες, διήνυσαν την απόσταση των 20χλμ. του αγώνα έχοντας ως μοναδικό στόχο την προσφορά.Για κάθε χιλιόμετρο ανά δρομέα της ομάδας, η βιοφαρμακευτική προσέφερε ως δωρεά 4 ευρώ προς το Σύλλογο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie και ενεργό μέλος της ομάδας, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε: «Αυτός ο αγώνας ήταν μόνο η αρχή. Για εμάς, κάθε αγώνας αποτελεί και ένα σκοπό. Μια ακόμα ευκαιρία να βρεθούμε ως μία ομάδα κοντά στους συνανθρώπους μας. Να στηρίξουμε όλοι μαζί τους ασθενείς που αποτελούν το επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας ως εταιρεία. Να είστε σίγουροι ότι η AbbVie Running Team έχει πολλά χιλιόμετρα δρόμου και προσφοράς ακόμα μπροστά της».

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Αποστολή της εταιρείας είναι να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της για καινοτομία, με σκοπό την ανάπτυξη προηγμένων θεραπειών που θα καλύπτουν μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες του κόσμου. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η AbbVie απασχολεί περίπου 25.000 εργαζομένους (100 εκ των οποίων στην Ελλάδα) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες.