To γήρας είναι φλεγμονή και το μυστικό για την καταπολέμησή της βρίσκεται στη φύση

Το γήρας είναι κάτι που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, αλλά και την επιστημονική κοινότητα. Ο αγώνας για την καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου είναι συνεχόμενος και νέα, πολλά υποσχόμενα συστατικά και συμπλέγματα απομονώνονται καθημερινά, για να πάρουν σειρά σε αυτή τη «μάχη». Το γήρας εξάλλου, είναι μία φλεγμονή του οργανισμού.

Είναι η φθίνουσα πορεία που έχει κάθε ζωντανό ον στον πλανήτη μας και δεν έχει βρεθεί ακόμη κάτι που θα την ανακόψει. Αυτό που ωστόσο έχει βρεθεί είναι συστατικά από τη φύση που μπορούν να επιβραδύνουν αυτή την πορεία και να απαλύνουν τα σημάδια της. Όχι, δεν πρόκειται για τα συστατικά που μοιάζουν βγαλμένα από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για συστατικά από τη φύση, εκχυλίσματα από φυτά, καρπούς και φρούτα, που μπορούν να κάνουν τα δικά τους μικρά «θαύματα».

futa

Τα φυτά και τα εκχυλίσματά τους, έχουν απασχολήσει την κοσμετολογία για πολλούς λόγους αλλά, στη μάχη ενάντια στο χρόνο, την απασχολούν γιατί επιβιώνουν, προσαρμόζονται και αντεπεξέρχονται στις προκλήσεις της φύσης. Υπάρχουν φυτά που επιβιώνουν σε ακραίες θερμοκρασίες χωρίς νερό, αιωνόβια φυτά και φυτά με μηχανισμούς άμυνας που μοιάζουν να έχουν ξεφύγει από κάποιο παραμύθι. Υπάρχουν φρούτα που είναι πραγματικές «βόμβες» βιταμινών και μικροσκοπικοί καρποί γεμάτοι αντιοξειδωτικά.

rodi

Τα φυτά λοιπόν και τα φυσικά εκχυλίσματα είναι οι πραγματικοί μας «σύμμαχοι» ενάντια στη φλεγμονή του γήρατος και μία εταιρία το ξέρει καλά. Η ανάPLASIS είναι η εταιρία που μέσα από έρευνες, έχει ανακαλύψει τους «μαγικούς» εκείνους συνδυασμούς φυτικών εκχυλισμάτων, ελαίων, αιθέριων ελαίων και βιταμινών που προσφέρουν αποτελέσματα άμεσα ορατά και μακροπρόθεσμα ωφέλιμα.

Πάρε για παράδειγμα το Ελιξήριο Προσώπου Με Ελίχρυσο, Μαύρη Πεύκη, Έλαιο Chia, Βιταμίνες Α & Ε. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ανορθώνοντας ταυτόχρονα το περίγραμμα του προσώπου.

anaplasis

Αυτό το καταφέρνει μέσα από μία ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα σε έλαια και αιθέρια έλαια. Στον πολύτιμο χυμό του, το έλαιο της μαύρης πεύκης, συναντά το έλαιο του chia και του ροδιού, εμπλουτίζοντας έτσι την επιδερμίδα με αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Την ίδια στιγμή, οι - φυτικής προέλευσης - βιταμίνες Α και Ε θρέφουν και θωρακίζουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας υγεία στο πρόσωπο. Τέλος, τα πολύτιμα αιθέρια έλαια ελίχρυσος, γιασεμί, μύρο, σανδαλόξυλο και νερολί, τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Μιλάμε λοιπόν για ένα πραγματικό ελιξήριο. Ένα ελιξήριο που κρύβει μέσα του τη δύναμη των φυτών και μας τη χαρίζει, βοηθώντας την επιδερμίδα μας να αντισταθεί στο γήρας και τις επιπτώσεις του.

Τα φυσικά προϊόντα, λοιπόν, κρύβουν πολύ περισσότερη δύναμη από εκείνα τα οποία περιέχουν συστατικά κατασκευασμένα σε εργαστήριο και αν θέλεις να αλλάξεις την ρουτίνα σου, δίνοντάς της τη δύναμη της φύσης δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το e-Shop https://anaplasis.gr/el/ και να ανακαλύψεις μοναδικά προϊόντα προσώπου, σώματος και μαλλιών, που μπορούν να έρθουν στην πόρτα σου. Εναλλακτικά, σε περιμένουν στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο.