ΦΑΡΜΑΚO

Νέα μονάδα από τον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στα Ιωάννινα, κόντρα στην κρίση

Στα Ιωάννινα, εγκαινιάζεται επίσημα το Σάββατο 27 Ιουνίου, η νέα μονάδα του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., με την επωνυμία ΣΥΝ.ΦΑ. ΗΠΕΙΡΟΥΑ.Ε., με στόχο να «αγκαλιάσει» όλους τους φαρμακοποιούς της Ηπείρου.

Νέα μονάδα από τον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στα Ιωάννινα, κόντρα στην κρίση

Ο Όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., η μεγαλύτερη Φαρμακαποθήκη της Ελλάδας, τόλμησε μέσα στις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν να προχωρήσει σε αυτοχρηματοδοτούμενη επένδυση, για να καλύψει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τις ανάγκες των τοπικών φαρμακείων και των ασθενών – πελατών, ενισχύοντας παράλληλα το συνεταιριστικό κίνημα.

Το επενδυτικό αυτό εγχείρημα στεγάσθηκε στα Κάτω Μάρμαρα Ιωαννίνων, σε κτήριο 600 τ.μ. και ένα περιβάλλοντα χώρο 7 στρεμμάτων. Από το αρχικό στάδιο σχεδιασμού η μονάδα οργανώθηκε άρτια έτσι ώστε να μπορεί να διασφαλίσει ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης, τηρώντας τις πιο σύγχρονες
προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Σήμερα από την μονάδα εξυπηρετούνται 90 φαρμακεία, 2 και 3 φορές την ημέρα, από 14 εργαζόμενους, με στόχο την κάλυψη του συνόλου των φαρμακείων των νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και της νήσου Λευκάδας.

Η διοίκηση του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., με επικεφαλής τον κ.Ανδρέα Γαλανόπουλο, προχωρά αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των φαρμακοποιών και των ασθενών – πελατών τους, θέτοντας κοινούς, αναπτυξιακούς στόχους για τη διασφάλιση των φαρμακείων του αύριο κάτω από τη δυναμική του μεγαλύτερου Συνεταιρισμού της Ελλάδας.