ΦΑΡΜΑΚO

ΜΥΣΥΦΑ: τα κόμματα παίρνουν θέση και η καμπάνια έρχεται

ΜΥΣΥΦΑ: τα κόμματα παίρνουν θέση και η καμπάνια έρχεται
Την αποζημίωση των ΜΥΣΥΦΑ και την αποκλειστική τους διάθεση από τα φαρμακεία πρότειναν τα στελέχη του ΚΚΕ προς τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής σε συνάντηση που είχαν μαζί τους.

Αργά και σταθερά ενημερώνουν τα πολιτικά κόμματα οι φαρμακοποιοί αναφορικά με τα Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ενημερώσουν και την κοινή γνώμη.

Για την ακρίβεια, αναμένεται να υπάρξει μπαράζ ενημέρωσης με εκατοντάδες χιλιάδες φυλλάδια τα οποία θα μοιράσει σε όλη την Αττική ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και με καμπάνια σε όλα τα Media.

 

Η συνάντηση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα, λόγω φόρτου εργασίας των επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και το ραντεβού θα κλειστεί είτε για αύριο Παρασκευή, είτε την Δευτέρα.

 

Ωστόσο τα μέλη του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης με τα στελέχη του ΚΚΕ και η συνεργασία ήταν πολύ γόνιμη, όπως τόνισαν οι πρώτοι.  Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ τάχθηκε υπέρ των προτάσεων των φαρμακοποιών και πρότεινε όλα τα φάρμακα, ακόμη και τα Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα να αποζημιώνονται, ενώ τάχθηκε κατά της διαφήμισης, διότι οδηγεί όπως είπε στην πολυφαρμακία. Τα στελέχη του ΚΚΕ επεσήμαναν ακόμη τα ΜΥΣΥΦΑ να διατίθενται αποκλειστικά από τα φαρμακεία και να υπάρχει κρατική διατίμηση.

Διάβαστε ακόμη:


ΜΥΣΥΦΑ- υπ.Ανάπτυξης: με μία καμπάνια ξεκινά ο πόλεμος


Οι φαρμακοποιοί ενημερώνουν τους πολιτικούς για τα ΜΥΣΥΦΑ

ΜΥΣΥΦΑ: Οι δανειστές πιέζουν και οι δικοί μας τα «μαγειρεύουν»...

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων το ν/σ των απολύσεων


Κυβέρνηση για ΜΥΣΥΦΑ: Στα φαρμακεία αλλά... με όρια


Παραδίδουν σε υπαλλήλους σούπερ-μάρκετ τη θεραπεία των Ελλήνων!


«Σοβαρά λάθη για ΜΥΣΥΦΑ και φαρμακεία στην έκθεση του ΟΟΣΑ»BEST OF NETWORK