ΦΑΡΜΑΚO

Από το Χάρβαρντ στο Ζάππειο ο Άδωνις

Επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπου είχε προσκληθεί από την Ευρωπαική Λέσχη του Harvard Kennedy
Από το Χάρβαρντ στο Ζάππειο ο Άδωνις

Επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπου είχε προσκληθεί από την Ευρωπαική Λέσχη του Harvard Kennedy School of Government για μία ομιλία σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις αλλαγές στο σύστημα υγείας, και σήμερα βρέθηκε στο Ζάππειο.


Ο υπουργός Υγείας άνοιξε σήμερα Τρίτη τις εργασίες στην 75η Συνάντηση των Επικεφαλής των Εθνικών Οργανισμών Φαρμάκων, η οποία πραγματοποιείται στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ.


Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γεωργιάδης καλωσόρισε τους υπεύθυνους των ευρωπαϊκών οργανισμών φαρμάκων και τόνισε ότι κατά τη συνάντηση αυτή θα γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσιών και απόψεων «ώστε να παρέχουμε καλύτερη φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους, με περισσότερη ασφάλεια, καινοτομία, ρυθμίσεις, μέσω της καλύτερης εμπειρίας που μπορούμε να αποκομίσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση».


Διαβάστε επίσης


Τελικά, το Χάρβαρντ δεν προσκάλεσε τον Άδωνι


Άδωνις: Μετά το Χάρβαρντ, τι;