ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το διατροφικό πρόγραμμα του Άγιου Βασίλη για να καταφέρει να μοιράσει όλα τα δώρα!

Αν… υπήρχε, ο Άγιος Βασίλης θα ήταν ένας σούπερ ήρωας! Όπως δημοσιεύειη «Daily Mail», νεαροί επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων στη Βρετανία υπολόγισανότι, προκειμένου
Το διατροφικό πρόγραμμα του Άγιου Βασίλη για να καταφέρει να μοιράσει όλα τα δώρα!

Αν… υπήρχε, ο Άγιος Βασίλης θα ήταν ένας σούπερ ήρωας! Όπως δημοσιεύειη «Daily Mail», νεαροί επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων στη Βρετανία υπολόγισανότι, προκειμένου να προλάβει να μοιράσει από ένα δώρο σε όλα τα παιδιά τουκόσμου, φέτος τα Χριστούγεννα, θα έπρεπε να καταναλώσει σχεδόν 150δισεκατομμύρια θερμίδες, δηλαδή ποσότητα κατά 60.000 φορές μεγαλύτερη από τησυνιστώμενη ημερήσια δόση.

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ο Άγιος Βασίλης, θα πρέπει ναεπισκεφθεί 1,6 δισεκατομμύρια παιδιά και να τρυπώνει στις καμινάδες 5.556σπιτιών κάθε δευτερόλεπτο.

Αν, λοιπόν, υποθέσουμε ότι σε κάθε σπίτι υπάρχουν κατά μέσοόρο 2,5 παιδιά, ο αγαπημένος Άγιος των μικρών, θα χρειαστεί να κάνει 640εκατομμύρια στάσεις την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, μάλλον θα αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα στην αποθήκευσητων δώρων, αφού θα έπρεπε να βρει έναν χώρο όσο 240.000 διώροφα λονδρέζικαλεωφορεία για να τα φυλάξει, ενώ θα χρειαζόταν επίσης και περισσότερα από 2,5εκατομμύρια χιλιόμετρα κορδέλα περιτυλίγματος.

Βέβαια, αν σε κάθε σπίτι που επισκέπτεται, πίνει ένα ποτήριγάλα και τρώει μία τάρτα με μαρμελάδα φρούτων, τότε μέσα σε 32 ώρες που θαδιαρκούσε η αποστολή του (λόγω διαφορετικών χρονικών ζωνών), θα έπρεπε να πιει γάλαπου θα γέμιζε 50 ολυμπιακές πισίνες και να φάει 40.000 τόνους από τις αγαπημένεςτου τάρτες.

Τέλος, για να κάψει όλο αυτό το φαγητό μέχρι του χρόνου ταΧριστούγεννα, θα έπρεπε να περπατήσει σχεδόν δύο δισεκατομμύρια χιλιόμετρα, ήπιο απλά να κάνει 54 φορές τον γύρο της Γης.