ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Hansaplast: Κύριος χορηγός του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ποδιατρικής-Ποδολογίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, το 1ο Συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας, με την υποστήριξη της μάρκας Hansaplast.

Hansaplast: Κύριος χορηγός του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ποδιατρικής-Ποδολογίας

Με συμμετοχές ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η κορυφαία εκδήλωση των Ποδιάτρων-Ποδολόγων αποτέλεσε σημείο συνάντησης των επαγγελματιών τόσο του ίδιου κλάδου όσο και φυσιοθεραπευτών, δερματολόγων κ.ά., περιλαμβάνοντας ένα εκτενές επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές.

Η μάρκα Hansaplast, φέροντας τη σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων για τα προϊόντα περιποίησης ποδιών, υποστήριξε τη διοργάνωση της συγκεκριμένης επιστημονικής συνάντησης ως κύριος χορηγός. Στο πλαίσιο της χορηγίας, ειδικό περίπτερο με τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast φιλοξενήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ ειδική ομάδα ενημέρωνε τους συμμετέχοντες για τα προϊόντα της εξειδικευμένης σειράς, τα συστατικά και τη δράση τους, προσφέροντας παράλληλα δείγματα. Επιπλέον, στο πλαίσιο της χορηγίας, μεταδόθηκε ομιλία μέσω δορυφορικής διάλεξης του Βρετανού καθηγητή Ποδιατρικής του Πανεπιστημίου Southampton, Dr. Ivan Bristow, με θέμα «η Σοβαρή Υπερκεράτωση (Σκληρύνσεις) και η αντιμετώπισή της μέσω της 20% Ουρίας», που περιέχει μόνο η Hansaplast Anti Callus Κρέμα κατά των Σκληρύνσεων.

Hansaplast photo 1

Με μακρόχρονη εξειδίκευση, η μάρκα Hansaplast προσφέρει καινοτομίες επιθεμάτων περιποίησης πληγών και είναι η Νο1 επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία αυτή, σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της Beiersdorf στην περιποίηση της επιδερμίδας, έχει επιτρέψει την ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης ποδιών υψίστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας για υγιή και όμορφα πόδια. Τα προϊόντα Hansaplast περιποίησης ποδιών προστατεύουν και προλαμβάνουν από πιθανούς τραυματισμούς, ενώ σε καταστάσεις που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα όπως κάλοι, φουσκάλες, σκληρύνσεις ή κακοσμία, παρέχουν άμεση και αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπισή του. Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Hansaplast, o Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων-Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων-Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων Hansaplast. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, ο εν λόγο επιστημονικός Σύλλογος και η μάρκα Hansaplast ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν σωστή καθοδήγηση για υγεία και όμορφα πόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες περιποίησης ποδιών επισκεφθείτε: http://www.hansaplast.gr/careforyourfeet