Ευαίσθητη επιδερμίδα: Πώς θα την προστατεύσεις αποτελεσματικά από χτυπήματα και τραυματισμούς

Και μπορεί, να σκέφτεστε πως τα μικροατυχήματα και οι τραυματισμοί αφορούν κυρίως σε παιδιά μικρής ηλικίας, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ειδικά για όσους έχουν μία ακόμη πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Εάν λοιπόν η επιδερμίδα σας χρειάζεται έξτρα προσοχή και φροντίδα, αρκεί να ανατρέξετε σε μία ημέρα της εβδομάδας σας και πολύ γρήγορα θα αντιληφθείτε πως οι μικροτραυματισμοί καθώς κόβετε τη σαλάτα σας στο lunch break της δουλειάς, βοηθάτε το μικρό σας με τις χειροτεχνίες του σχολείου, σκοντάφτετε στο πεζοδρόμιο ή έχετε βγει για jogging στο πάρκο της γειτονιάς, δεν είναι τόσο σπάνιοι τελικά.

Και επειδή, η λύση σε καθένα από αυτά τα απρόοπτα της καθημερινότητας δεν είναι να σταματήσετε να απολαμβάνετε τις δραστηριότητές σας, αλλά να συνεχίσετε να ζείτε κανονικά, προστατεύοντας ακόμη περισσότερο την ευαίσθητη επιδερμίδα σας, η Hansaplast είναι εδώ για να σας βοηθήσει να απολαμβάνεται στο έπακρον την καθημερινότητά σας με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Πώς το καταφέρνει αυτό; Χάρη στα επιθέματα Sensitive, που είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες, με σταθερή επικόλληση και ανώδυνη αφαίρεση, που ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό στις καθημερινές ανάγκες όλων.

hans2.png

Η ευαίσθητη επιδερμίδα χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα

Κάπου εδώ φυσικά, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: «Τι σημαίνει ευαίσθητη επιδερμίδα;», «Ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν;» και «Πώς μπορεί να βελτιωθεί;». Μάθετε λοιπόν, πως ανεξάρτητα από τον τύπο της επιδερμίδας σας, εκείνη μπορεί να μετατραπεί σε ευαίσθητη ή ερεθισμένη για κάποιο χρονικό διάστημα της ζωής σας, λόγω συγκεκριμένων παραγόντων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχατε ευαίσθητο δέρμα αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν μπορεί να μετατραπεί σε ευαίσθητο, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας. Συνεπώς, εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να φροντίζετε και να προστατεύετε την επιδερμίδα σας, έχοντας πάντα μαζί σας ένα κουτί πρώτων βοηθειών τόσο στο σπίτι όσο και στις αποδράσεις σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, αφού μέσω της καινοτομίας και της έρευνας, η Hansaplast δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ασφάλεια και προστασία σε κάθε είδους πληγές και ενοχλήσεις. Κάπως έτσι, από εδώ και στο εξής, κάθε ατομική προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας σας θα είναι ένα «βήμα» πιο κοντά σε ένα καλύτερο αύριο. Με αυτή τη φιλοσοφία, η Hansaplast επιδιώκει να είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην πορεία προς μια πιο υγιή και ενεργή ζωή.

hans3.png

Και για ακόμη μεγαλύτερες πληγές ή τραυματισμούς που επιμένουν, μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τα παρακάτω «βήματα» για βέλτιστη επούλωση: Ψεκάστε με το Σπρέι Καθαρισμού Πληγών της Hansaplast από απόσταση περίπου 10 cm πάνω σε όλη την περιοχή της πληγής, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό στρώμα από την Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast, μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως και φυσικά φροντίστε την πληγή σας, τοποθετώντας πάνω στην πληγή σας επιθέματα Hansaplast Sensitive που είναι κατάλληλα για χρήση σε συνδυασμό με αντισηπτικά πληγών και κρέμες επούλωσης πληγών.

Τα προϊόντα που προσφέρουν ιδανική φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα σας

Φυσικά, στην ευαίσθητη επιδερμίδα σας οφείλετε να προσφέρετε προϊόντα δερματολογικά εγκεκριμένα, που διασφαλίζουν ότι δεν θα προκαλέσουν ερεθισμούς, ακόμη και με παρατεταμένη χρήση, όντας συμβατά με το δέρμα σας. Τι καλύτερο λοιπόν από τα μεγαλύτερα επιθέματα Sensitive XL/XXL της μάρκας Hansaplast, που είναι κατάλληλα για μεγαλύτερες πληγές ακόμα και μετά από μικρή χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, τα αποστειρωμένα επιθέματα Sensitive XL/XXL, που είναι ιδιαίτερα φιλικά προς την επιδερμίδα, με αεροδιαπερατό υλικό που κολλάει με ασφάλεια στην επιδερμίδα, αποτελούν ασπίδα προστασίας, που εμποδίζει το 99% της βρωμιάς και των βακτηρίων να εισχωρήσουν στην πληγή. Συγχρόνως, αφαιρείται ανώδυνα και προσφέρει προστασία και σε μετεγχειρητικά τραύματα, χάρη στη μεγάλη γάζα του επιθέματος, που προστατεύει την πληγή χωρίς να κολλάει σε αυτή, παρέχοντας μεγάλη άνεση κατά τη χρήση.

Και για εσάς, που θέλετε να έχετε πάντα και παντού μαζί σας, έναν ισχυρό «σύμμαχο» που να προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και στους μικρούς σας φίλους. Η λύση είναι μία: Τα επιθέματα Sensitive Kids, που είναι κατάλληλα και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, λόγω του ότι προσφέρουν ισχυρή επικόλληση, είναι πολύ φιλικά προς την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, δεν κολλάνε στην πληγή και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων, ώστε το παιχνίδι να μην σταματάει ούτε λεπτό!

hans4.png

Εάν αναρωτιέστε λοιπόν, ποια επιθέματα πρέπει να έχετε μαζί σας ώστε να αντεπεξέρχεστε καθημερινά στις ιδιαίτερες ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας σας, προσφέροντάς της την πιο εξειδικευμένη φροντίδα, μην χάνετε άλλο χρόνο και επιλέξτε τη νέα σειρά Hansaplast Sensitive, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες, φιλική προς το δέρμα και υποαλλεργική.