ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέρ της δημιουργίας κλειστών χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών ο Γ. Καμίνης

Την πρόθεση να πρωτοστατήσει στην πρωτοβουλία δημιουργίας κλειστών χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι θα περιορίσουν τη δημόσια χρήση ναρκωτικών στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και τους αιφνίδιους θανάτους από υπερβολική δόση ναρκωτικών, έχει ο δήμος Αθηναίων.

Υπέρ της δημιουργίας κλειστών χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών ο Γ. Καμίνης

Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη 23 Μαρτίου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με αντιπροσωπεία της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ. Αντικείμενο της συνάντησης των δύο μερών ήταν η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών έξω από το κτίριο της Νομικής Αθήνας, στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ περιέγραψαν τις συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, πηγαίνοντας και φεύγοντας από τη σχολή τους, καθώς και τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης, επεσήμανε ότι έχει ζητήσει την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης, ενώ ενημέρωσε τους φοιτητές της ΠΑΣΠ για τις δράσεις αναζωογόνησης της περιοχής, με πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες πραγματοποιεί ο δήμος Αθηναίων.