ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολάκης μέσω FB για νοσ. Ζακύνθου: Ψεύδεται αισχρά η ΠΟΕΔΗΝ

Την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προκάλεσε η καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με αφορμή τις επιπλοκές που προκλήθηκαν σε μητέρα και βρέφος μετά τον τοκετό στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Πολάκης μέσω FB για νοσ. Ζακύνθου: Ψεύδεται αισχρά η ΠΟΕΔΗΝ

Χθες, η διοικήτρια του νοσοκομείου, μίλησε με σκληρά λόγια για την στάση της ΠΟΕΔΗΝ στο όλο θέμα, κάνονταςλόγο για «ψευδή δημοσιεύματα και για συμβόλαια θανάτου της Ομοσπονδίας με το δημοσιο σύστημα υγείας».

Ο κ. Πολάκης είχε αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα το άνοιγμα των χειρουργείων στο νοσοκομείο του νησιού, με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί, δίνοντας διαβεβαιώσεις πως πλέον στα χειρουργεία του νοσηλευτηρίου, μπορούν να διενεργηθούν με ασφάλεια όλες οι ιατρικές πράξεις και επεμβάσεις.

Να θυμίσουμε ότι πριν από τέσσερις μήνες μια γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και η ΠΟΕΔΗΝ πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε ότι ανοίγουν άρον άρον τα χειρουργεία χωρίς να πληρούνται οι όροι ασφαλείας. Επιπλέον, δεν δόθηκε ποτέ στην δημοσιότητα το πόρισμα για την έκβαση της υπόθεσης, πόρισμα που έχει αναλάβει το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για την μητέρα που εμφάνισε σοβαρές μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά τον τοκετό και το βρέφος που διακομίστηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Νεογνών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Πάτρας όπου και παραμένει νοσηλευόμενο τις τελευταίες πέντε ημέρες δεν ευθύνονται τα χειρουργεία, αλλά κάποιες επιπλοκές, που είναι φυσιολογικές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη έει ως εξής:

«ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ :
Να φθείρει την κυβερνηση σε συνεργασία με τοπικούς παραγοντίσκους στα πλαίσια του σχεδίου του Μητσοτακη για εκλογές τωρα .

ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ

1) όλα όσα γραφει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο Ζακυνθου σε σημερινή ανακοίνωση ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ απο την πρώτη έως την τελευταία λέξη .

2) καλώ τους δυο τρεις τοπικούς παραγοντίσκους να σταματήσουν να κρατούν σε ομηρεία το νησί για να εξυπηρετήσουν προσωπικα καπετανατα, ιδιοτελή συμφέροντα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ Η ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ .!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

τα χειρουργεία ξεκίνησαν και θα αναπτυχθούν πλήρως με τους ρυθμούς που συμφωνήθηκαν στη συναντηση που είχαμε εκει με τη βοήθεια των συναδέλφων που ήρθαν για ενίσχυση απο αλλα νοσοκομεία .

Η υπομονή και η επίδειξη καλής θέλησης ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ....».

Διαβάστε ακόμη:

Τα ψεύδη & τα συμβόλαια θανάτου της ΠΟΕΔΗΝ: Τι απαντά το νοσ. Ζακύνθου για την έγκυο & το βρέφος