ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νοσ. Ζακύνθου επιστρέφει στην κανονικότητα - Ομαλά τα χειρουργεία & οι εφημερίες

Σειρά χειρουργικών επεμβάσεων έχουν πραγματοποιηθεί τους δύο τελευταίους μήνες στο... πολύπαθο νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την επαναλειτουργία των χειρουργείων.

Το νοσ. Ζακύνθου επιστρέφει στην κανονικότητα - Ομαλά τα χειρουργεία & οι εφημερίες

Επεμβάσεις γυναικολογικές αλλά και χειρουργικές, οι οποίες καταδεικνύουν το γεγονός, ότι το νοσοκομείο (και συγκεκριμένα τα χειρουργεία) σταδιακά εισέρχεται σε μία κανονικότητα προς όφελος των ασθενών. Την ίδια ώρα, ομαλά κινούνται και οι εφημερίες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου την Πέμπτη:

«Μετά τις επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας, που απετέλεσαν την αφετηρία της επαναλειτουργίας των χειρουργείων του Γ.Ν.Ζακύνθου, έχουν πραγματοποιηθεί κατά το μήνα Μάϊο 42 επεμβάσεις χειρουργικές και 15 γυναικολογικές και κατά το μήνα Ιούνιο έως στις 21.06.17, 32 επεμβάσεις χειρουργικές (12 μεγάλες, 4 μεσαίες, 17 μικρές) και 16 γυναικολογικές.

Το πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου, καταρτίζεται με εισηγήσεις των Δ/ντών των κλινικών και του Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και μέχρι σήμερα υλοποιείται ομαλά και με ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψη το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό. Ο τρόπος πραγματοποίησης των εφημεριών και κάλυψης των αναγκών του Γ.Ν.Ζακύνθου κινείται στα πλαίσια των προηγούμενων μηνών και ετών και οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά συμβάλλει στην περαιτέρω δυσφήμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και της απαξίωσης αυτού».

Διαβάστε ακόμη:

Νοσ. Ζακύνθου: Δεν ευθύνεται τοξικός παράγοντας - Τι λέει το Πόρισμα για την απώλεια της 41χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ