ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Εντός της εβδομάδας ξεκινούν οι τοποθετήσεις στους Οργανισμούς Υγείας

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε -καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον έχουν ξεκαθαριστεί τα δημοσιονομικά μας ζητήματα (βλέπε Eurogroup)- αναμένεται να ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις στους Οργανισμούς Υγείας. Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Εντός της εβδομάδας ξεκινούν οι τοποθετήσεις στους Οργανισμούς Υγείας

Και είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την αγορά, αλλά και μεγάλη ανάγκη επίσης, να τοποθετηθούν οι επικεφαλής των Οργανισμών, καθώς αυτή τη στιγμή παραμένουν ακέφαλοι βασικοί Οργανισμοί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν βασικές προτεραιότητες.

Μεταξύ των Οργανισμών και των Επιτροπών που θα αντικατασταθούν οι επικεφαλής τους είναι ο ΕΟΠΥΥ, ο ΕΟΦ, ο ΙΦΕΤ, ο ΟΚΑΝΑ, η Επιτροπή Τιμών στο υπουργείο Υγείας και άλλοι.

Επίσης, να θυμίσουμε ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των διοικητών των νοσοκομείων αλλά και των επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών, όχι από εκδικητικούς λόγους, όπως αναφέρει, αλλά προκειμένου να τους διευκολύνουν στο έργο τους.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι έρχεται από νέο αίμα στους καίριους αυτούς Οργανισμούς.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΟΠΥΥ: Επιμένει ο κ. Οδ. Βουδούρης να μην θέλει την «ηλεκτρική» καρέκλα

Παν. Κουρουμπλής: Zήτησε τις παραιτήσεις του ΔΣ του Ωνασείου

Στη διάθεση της ηγεσίας του υπ. Υγείας οι παραιτήσεις των διοικητών των ΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ