ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το ταβάνι που κατέρρευσε στη Νίκαια

Έντονη κριτική για την κυβερνητική πολιτική στον τομέα της Υγείας ασκούν βουλευτές της αντιπολίτευσης, με αφορμή τους σοβάδες που έπεσαν σε θάλαμο του νοσοκομείου Νίκαιας, τραυματίζοντας ελαφρά μια γυναίκα.

Αντιπολιτευτικά πυρά για το ταβάνι που κατέρρευσε στη Νίκαια

Ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι ασχολείται με τα... κοινωνικά δίκτυα και όχι με τα μείζονα προβλήματα.

«Ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας είναι το σημερινό γεγονός της κατάρρευσης της οροφής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί συγγενής ασθενούς. Δυστυχώς, οι επανειλημμένες καταγγελίες μας ουδόλως απασχόλησαν το υπουργείο υγείας. Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του είναι τεράστιες», δήλωσε ο κ.Οικονόμου.

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Κώστας Μπαργιώτας υπενθύμισε παρόμοια πρόσφατα περιστατικά στο Κέντρο Δηλητηριάσεων και στο Ελπίς.

Mpargiotas

«Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Αντί ο κ. Πολάκης να ασχολείται με διώξεις πολιτικών του αντιπάλω, ας ασχοληθεί με τα νοσοκομεία, που στην κυριολεξία καταρρέουν πλέον. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το πρόβλημα της αποεπένδυσης και στο χώρο της υγείας είναι πολύ σοβαρό. Η παλαιότητα των κτιριακών υποδομών είναι δεδομένη. Αντί να καμαρώνουν στο Υπουργείο Υγείας για τις δωρεές, ας εξοικονομήσουν χρήματα για τη συντήρηση των νοσοκομείων τα οποία έχουν παρατήσει στην τύχη τους», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κρατικό Νίκαιας: Σοβάδες στο... κεφάλι συνοδού νοσηλευόμενου