ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν Τεστ Παπ στην Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ

Δωρεάν τεστ Παπ, προσφέρει η Γενική Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ, με αφορμή την Εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας.

Δωρεάν Τεστ Παπ στην Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν από σήμερα Τρίτη 27/01/15 έως και 29/01/15 στο τηλ. 210 61 85 201, από τις 8.00 έως τις 16.00 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

To ΙΑΣΩ, ηγέτης στο χώρο της μαιευτικής και γυναικολογίας, για άλλη μία φορά στέλνει το δικό του μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αποδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία.

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ένας από τους συχνότερους γυναικολογικούς καρκίνους και αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά αιτία θανάτου σε παγκόσμια κλίμακα μετά τον καρκίνο του μαστού. Στην Ευρώπη, η συχνότητα καρκίνου τραχήλου μήτρας, μολονότι έχει υποχωρήσει εντυπωσιακά με την εφαρμογή του τεστ Παπανικολάου σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα και τη δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου μεταξύ των νέων γυναικών.

Διαβάστε ακόμη:

HPV: Μελέτη δείχνει την ανωτερότητα της εξέτασης cobas της Roche

Το τεστ που ξεπερνάει το "τεστ Παπ" στην πρόβλεψη του καρκίνου του τραχήλου

Μία έγκριση test από τον FDA που σώζει ζωές

Ο εμβολιασμός για τον ιό hpv των κονδυλωμάτων σώζει ζωές