Οι άνθρωποι που εκτίθενται περισσότερο σε ατμοσφαιρικούς ρύπους, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν έναν κοινό μη καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο,…
Ακόμη και σε μικρές ποσότητες, η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με μετρήσιμη αύξηση του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων ασθενειών, σύμφωνα με…
Η προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ανθρώπου σωματική δραστηριότητα και η ισορροπημένη διατροφή βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών, στη βελτίωση της λειτουργίας…