ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Άσκηση χωρίς αποτέλεσμα; Οι 5 χειρότερες τροφές σύμφωνα με μία personal trainer

Οι δύο βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε για να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε είναι η υγιεινή διατροφή και η άσκηση.

Άσκηση χωρίς αποτέλεσμα; Οι 5 χειρότερες τροφές σύμφωνα με μία personal trainer

Εάν είστε συνεπείς στην άσκηση και εν τούτοις δεν έχετε δει τα αποτελέσματα που περιμένετε, μάλλον πρέπει να εστιάσετε στις διατροφικές σας συνήθειες.

Δείτε 5 τροφές που πρέπει να αποκλείσετε από τη διατροφή σας εάν θέλετε να δείτε αξιόλογη βελτίωση στο σώμα σας, σύμφωνα με την personal trainer Tamara Pridgett:

Εξευγενισμένα σάκχαρα

Υπάρχουν παντού και κρύβονται σε πολλές αγαπημένες σας τροφές, βάζοντας εμπόδια στους στόχους σας. Όταν τα αποκλείσετε από τη διατροφή σας, θα μάθετε να απολαμβάνετε τη γεύση των φυσικών σακχάρων, δεν θα νιώθετε υπνηλία μετά την κατανάλωσή τους και θα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Όταν θέλετε κάτι γλυκό να προτιμάτε τα φρούτα και τα φυσικά γλυκαντικά, όπως το μέλι.

Αναψυκτικά

Τα αναψυκτικά, τόσο τα κανονικά όσο και τα διαίτης, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο πρόσληψης βάρους, εναλλαγών διάθεσης και εξάρσεων ακμής. Είναι γεμάτα χημικές ουσίες και ζάχαρη και αυξάνουν επίσης τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2.

Donuts and coffee

Αλκοόλ

Όταν σταματάτε την κατανάλωση αλκοόλ, αναρρώνετε γρηγορότερα, χάνετε περισσότερο λίπος και σταδιακά ο οργανισμός παύει να το ζητά.

Μπάρες πρωτεΐνης

Οι περισσότερες μπάρες πρωτεΐνης περιέχουν ζάχαρη και συντηρητικά, που μόνο καλό δεν κάνουν στην υγεία σας. Αν θέλετε οπωσδήποτε πρωτεΐνη στη διατροφή σας, επιλέξτε καθαρή σκόνη πρωτεΐνης την οποία μπορείτε να προσθέσετε στο γάλα ή τους χυμούς.

Λευκό ψωμί

Το λευκό ψωμί δεν έχει θρεπτική αξία. Δεν είναι απαραίτητο να κόψετε εντελώς τους υδατάνθρακες, έχει όμως μεγάλη σημασία η ποιότητα των υδατανθράκων που καταναλώνετε. Εάν δεν μπορείτε χωρίς ψωμί, επιλέξτε ολικής αλέσεως.

Πηγή: popsugar.com

Διαβάστε επίσης:

Υπερβολική πρόσληψη πρωτεϊνών: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Άσκηση: Πόσα λεπτά την ημέρα αρκούν για την υγεία της καρδιάς & καλή φυσική κατάσταση

Μπορώ να φάω πριν τη γυμναστική; Οι συστάσεις των ειδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ