Τα τελευταία χρόνια πολλοί άνθρωποι αποκλείουν τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή τους λόγω της δυσανεξίας ή της ευαισθησίας στη λακτόζη.
Πριν υιοθετήσετε μια διατροφή χωρίς γαλακτοκομικά, δείτε τα οφέλη, αλλά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον οργανισμό σας.
Πηγή: Reader's digest
Διαβάστε επίσης:
Γαλακτοκομικά με πολλά λιπαρά: Είναι τελικά επιβλαβή για την καρδιά;
Δυσανεξία στη λακτόζη: Με ποιες τροφές θα εξασφαλίσετε επαρκή πρόσληψη ασβεστίου