ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Νοτιοκορεάτης που πάσχει από το «Σύνδρομο του Χαϊλάντερ» (εικόνες - βίντεο)

Είναι ενήλικας όμως θα μοιάζει για πάντα με παιδί. Αποκλείεται να καταφέρετε να μαντέψετε πόσων ετών είναι στην πραγματικότητα!

Ο Νοτιοκορεάτης που πάσχει από το «Σύνδρομο του Χαϊλάντερ» (εικόνες - βίντεο)

Ο Hyomyung Shin από τη Νότια Κορέα πάσχει από το σπάνιο «Σύνδρομο του Χαϊλάντερ». Για όσους δεν έχετε δει την ταινία ή την τηλεοπτική σειρά από την οποία πήρε τον όνομά του το σύνδρομο, ο Χαϊλάντερ ήταν αθάνατος.

jdkdubu23v15ooa6lrh7
a1aa0ee28544df41d219e763498c0411 L

Το σώμα του Shin αντιστέκεται σθεναρά στη γήρανση και η ανάπτυξή του είναι εξαιρετικά αργή. Η παιδική φωνή του, το χαμηλό ύψος του που δεν ξεπερνά τα 163 εκατοστά, η παντελής απουσία τριχοφυΐας από το πρόσωπό του και τα ροδαλά του μαγουλάκια κάνουν τον κόσμο να τον περνά για παιδί 10 ετών, στην πραγματικότητά όμως είναι 26!

Highlander Syndrome 4
Highlander Syndrome 3

Αναγκάζεται συνεχώς να επιδεικνύει την ταυτότητά του προκειμένου να αποδείξει ότι γεννήθηκε το 1989.

Highlander Syndrome 2

Αν και τον αποκαλούν «Πήτερ Παν της Κορέας», ο νεαρός δεν πάσχει από το ομώνυμο σύνδρομο.

Φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία δείχνουν ότι αναπτυσσόταν κανονικά μέχρι μια ηλικία, όμως η ανάπτυξή του επιβραδύνθηκε σημαντικά από την εφηβεία και έπειτα. Πέραν του αλλόκοτου συνδρόμου, ο νεαρός είναι εξαιρετικά υγιής, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Οι επιστήμονες μελετούν την περίπτωση του Shin, καθώς πιστεύουν ότι η πάθησή του μπορεί να αποτελεί το «κλειδί» της αθανασίας.

Διαβάστε επίσης:

Έφηβη «παγιδευμένη» στο σώμα δίχρονης (εικόνες - βίντεο)
Γνωρίστε τον πραγματικό Πήτερ Παν!