ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Μυθιστόρημα φαντασίας η συνέντευξή του - Θα τα πούμε στην Εξεταστική

Καυστική απάντηση στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τη σημερινή του συνέντευξη, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και με φόντο το ΚΕΕΛΠΝΟ

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Μυθιστόρημα φαντασίας η συνέντευξή του - Θα τα πούμε στην Εξεταστική

«Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής» δήλωσε μάλιστα με νόημα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Η ανακοίνωση του κ. Πολάκη έχει αναλυτικά ως εξής:

«Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου του κ. Γεωργιάδη για αποκαλύψεις της «σκευωρίας» στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα φαντασίας τύπου « Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν για «το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του». Κατανοούμε το πανικό του καθώς οι έλεγχοι για το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται και οι αποκαλύψεις για τη Novartis και τις εντολές Φρουζή που υλοποιήθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής».

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης στη συνέντευξη τύπου σήμερα, προχώρησε σε καταγγελίες μιλώντας για «αλλοίωση εγγράφων και εξαφάνιση στοιχείων προκειμένου να ενοχοποιηθεί». Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι υπήρξε αλλοίωση των εγγράφων του πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τις «δήθεν παράνομες προσλήψεις 23 ατόμων ήταν αβάσιμες».

Σημειώνεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Διαβάστε ακόμη:

Γεωργιάδης: Για σκευωρία κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη & τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Κριτική Γεωργιάδη για την εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ - Έρχεται η νέμεση απαντά ο Πολάκης

Βουλή: Πώς απάντησαν Κουρουμπλής, Ξανθός, Πολάκης στον «πολιτικό αντιπερισπασμό» της ΝΔ

Ξανθός: Έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα να αλλάξουμε ριζικά το τοπίο στην υγεία