ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κρέας: Οι 5 πιο υγιεινές επιλογές (φωτο)

Κρέας: Οι 5 πιο υγιεινές επιλογές (φωτο)

Η τακτική κατανάλωση κρέατος και δη επεξεργασμένου, δηλαδή αλλαντικών, έχει συνδεθεί με κινδύνους για την υγεία, όπως καρκίνο του παχέος εντέρου.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε νάτριο και κορεσμένα λιπαρά, τα αλλαντικά συμβάλλουν επίσης στον κίνδυνο καρδιακής νόσου.

Τα λιπαρά του κρέατος τέλος, προκαλούν χοληστερίνη και αυξάνουν τα τριγλυκερίδια.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε κρέας:

Πηγή: Reader's digest

Διαβάστε επίσης:

Διατροφή: Τι θα κερδίσετε αν αντικαταστήσετε το κρέας με ψάρι

Ο τρόπος μαγειρέματος του κρέατος που αυξάνει τον κίνδυνο υπέρτασης

Από τι κινδυνεύουν οι γυναίκες που καταναλώνουν πολλές ζωικές πρωτεΐνες

BEST OF NETWORK

Κορονοϊός: Στο μικροσκόπιο των ειδικών οι μεταλλάξεις - Προβληματίζουν τα «ορφανά» κρούσματα

Κορονοϊός: Κόκκινος συναγερμός στη Χαλκίδα - Προς αυστηρό lockdown ο δήμος

Αλλάζουν τα όρια των επιβατών από Δευτέρα – Τι θα ισχύει για ΙΧ, ταξί και φορτηγά

MasterChef: Ο παίκτης που εντυπωσίασε τους κριτές - Ο πρώτος που μπαίνει στο σπίτι

Έρχονται μειώσεις φόρων: Τι αλλάζει - Ποιους αφορά (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Κολχικίνη στη μάχη κατά του κορονοϊού: Ποιους ασθενείς αφορά - Πότε θα χορηγείται

Kορονοϊός - «Βόμβα»: Ανοιχτό το ενδεχόμενο τρίτου κύματος αν δεν τηρούνται τα μέτρα

Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια του εγγονού που μαχαίρωσε και σκότωσε τη γιαγιά του

Επίδομα θέρμανσης - Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Survivor Spoiler 24/1: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού; Μπλε ή Κόκκινοι; (vid)

Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα της επένδυση - Δείτε τα πολυτελή διαμερίσματα που αγόρασε στην Κηφισιά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24/01 - 30/01: Όλα να τα περιμένεις!