Το πάμφθηνο μυρωδικό βότανο που κάνει καλό σε ζάχαρο, καρδιά και πεπτικό
Χρησιμοποιείται ευρέως σε κάθε κουζίνα του πλανήτη για τη φρέσκια γεύση και το άρωμά του.
Διατροφή για υγεία και ευεξία, συμβουλές για απώλεια βάρους και οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις
Χρησιμοποιείται ευρέως σε κάθε κουζίνα του πλανήτη για τη φρέσκια γεύση και το άρωμά του.
Μια νέα μακροπρόθεσμη ανάλυση δεδομένων από μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες υποδηλώνει κάτι που δεν γνωρίζαμε για το τσάι και τον καφέ.
Ο ψευδάργυρος είναι ένα ιχνοστοιχείο, αλλά η επίδρασή του στην ανθρώπινη υγεία κάθε άλλο παρά μικρή είναι.
Μια νέα μελέτη της PAN Europe αποκαλύπτει υψηλά επίπεδα του “παντοτινού χημικού” τριφθοροξικό οξύ (TFA), το οποίο πρόσφατα βρέθηκε ότι προκαλεί βλάβη στην αναπαραγωγή και την ανάπτυξη, σε καθημερινά προϊόντα δημητριακών σε όλη την Ευρώπη.